Kurczak z farszem
Chicken 'n' Stuffing to danie dodatkowe dla 8 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 628 kalorii , 50 g białka i 29 g tłuszczu na porcję. Za 2,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup masło, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 56% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chleb kukurydziany z maślanką i nadzieniem szałwiowym , Łatwe kotlety wieprzowe z nadzieniem i Grillowana pierś z indyka z nadzieniem żurawinowo-jabłkowym Cremini .
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle, aż będą miękkie. W misce wymieszaj grzanki, pietruszkę, sól, pieprz i mieszankę selera.
Wymieszaj jajka z bulionem; wlej mieszankę do chleba i wymieszaj.
Dodaj kurczaka i delikatnie wymieszaj.
Przenieś do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 40–50 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.