Kurczak Z Estragonem
Kurczak estragonowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ząbek czosnku, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy, Kurczak Z Estragonem, oraz Estragon Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Kurczaka posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Oliwę z oliwek i pozostałe 5 składników połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę oleju 2 łyżeczki do patelni, rozprowadzając równomiernie na dnie patelni za pomocą szerokiej szpatułki.
Dodać kurczaka; gotować 2 protokół.
Kurczak skropić mieszaniną oleju 2 łyżeczki. Przewrócić kurczaka; gotować 2 protokół.
Mżawka pozostałą mieszaninę oleju nad kurczakiem; zmniejszyć ciepło do niskiego. Przykryć i gotować 2 protokół lub do czasu zakończenia.
Przełożyć kurczaka na półmisek.
Zalać kurczaka kapiącą patelnią; podawać od razu.