Kurczak z boczkiem i kozim serem
Boczek i kurczak z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, połówki piersi kurczaka, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Faszerowany Bekonem I Kozim Serem, Remix: boczek zawijany kurczak faszerowany kozim serem, oraz Ser kozi, boczek i rodzynki nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz zieloną cebulę, kozi ser i boczek.
Wyciąć 1-cal szerokości szczeliny w grubym końcu połówki piersi kurczaka, i ostrożnie przyciąć do środka kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Podziel masę serową równomiernie między kieszenie. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię; smażyć 4 protokół. Odwróć kurczaka.
Piec w 350 przez 12 minut; odstawić 5 minut.