Kurczak Z Bekonem I Serem

Kurczak Z Bekonem I Serem
Kurczak z bekonem i serem może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 674 kalorii, 46g białka, oraz 38g tłuszczu na porcję. Za $3.0 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, paprykę, paski bekonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Z łyżką wynik 51%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cukinia faszerowana kurczakiem Buffalo z roztopionym serem Cheddar, bekonem i dressingiem z sera pleśniowego z awokado, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z patelni Bekonowej SOS zwieńczony jajkiem na twardo, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z patelni Bekonowej SOS zwieńczony jajkiem na twardo.

Instrukcje

1
W małej misce połącz musztardę, miód, 1-1/2 łyżeczki oleju i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlej 1/2 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj kurczaka. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 2 godziny. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedź i wyrzuć marynatę z kurczaka. Na dużej patelni na średnim ogniu przyrumienić kurczaka na pozostałym oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posyp solą, pieprzem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
SólSól
5
Przenieś do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Na tej samej patelni podsmaż grzyby na maśle do miękkości. Łyżka zarezerwowanej marynaty nad kurczakiem. Na wierzch z serami i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ułóż paski bekonu w krzyżujący się wzór na kurczaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Cały KurczakCały Kurczak
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn