Kurczak Wontons

Kurczak Wontons
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Wontons kurczaka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,56 zł za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, sos sojowy, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Kurczak Wontons, 1 Punkt Wontonów Z Kurczaka, oraz Chrupiący Kurczak Wontons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj kurczaka, jajko, zieloną cebulę, sos sojowy, olej sezamowy, olej roślinny i sól w dużej misce, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Miarka około 1 łyżeczki mieszanki kurczaka i umieścić w środku wonton owijki. Zwilż 2 sąsiednie krawędzie owijki wodą i złóż w trójkąt. Połącz dwa dolne punkty owijki i zwilż, aby uszczelnić i stworzyć kształt kapelusza. Powtórz z pozostałym kurczakiem i opakowaniami wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. Wontony wymieszać z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj 1/2 szklanki zimnej wody i pozwól wodzie powrócić do wrzenia. Powtórzyć Gotowanie z kolejną 1/2 szklanki zimnej wody. Wontony są gotowe, gdy kurczak nie jest już różowy w środku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Drenaż.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn