Kurczak Wolno Gotujący Marsala
Kurczak wolno gotujący Marsalan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 172 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 999 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, czosnek, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak Wolno Gotujący Marsala, Kurczak Wolnoopadający Marsala, oraz Wolnoopalacz kurczak Marsalan i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić czosnek i olej.
Kurczaka posypać solą i pieprzem; wstawić do kuchenki na czosnek.
Pieczarki ułożyć na kurczaku, całość zalać winem.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
Wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na talerzu i przykryć, aby utrzymać ciepło. W małej misce, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka; wymieszać z płynem w kuchence. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować około 10 minut lub aż sos jest lekko zagęszczony.
Zwróć kurczaka do kuchenki. Przykryć; gotować na dużym ogniu ustawienie 5 minut dłużej lub aż kurczak jest gorący.
Do podania łyżka mieszanki grzybowej na piersi kurczaka; posypać natką pietruszki.