Kurczak Wolno Gotujący Enchilada Chili
Kurczak wolno gotujący Enchilada Chili to bezglutenowe danie główne. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Enchilada Z Kurczaka, Slow Cooker Chicken Enchilada Soup, oraz Zupa z kurczaka Enchilada w wolnej kuchence dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany i kolendry w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wymieszać mieszaninę, aby rozbić kurczaka. Top każdej porcji z kwaśną śmietaną i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.