Kurczak Tri-colore
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Tri-colore. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 304 kalorie, 39g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tri-Colore Orzo, Sałatka Tri Colore, oraz Sałatka Tri Colore z koprem włoskim.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić kurczaka z 1/2 łyżeczki soli, oregano, i czarny pieprz. W dużej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju na małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół. Łyżką szczelinową wyjąć czosnek i wyrzucić.Zwiększ ciepło do średniego.
Dodać połowę kurczaka. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor i gotowane przez, o 4 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na talerz. Powtórzyć z pozostałym olejem i kurczakiem.
Dodaj wszystkie papryki i pozostałe 1/4 łyżeczka soli na patelni. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż papryka będzie chrupiąca-miękka, o 4 protokół.
Dodać rukolę i gotować, podrzucając, aż zwiędnie, o 1 minutę. Odstawić kurczaka na patelnię, posypać octem i wymieszać.
Podawać na gorąco.Adapted the South Beach Diet Super Quick Cookbook by Arthur Agatston, M. D. 2010 by Arthur Agatston, M. D. By arrangement with Rodale, Inc., Emaus, PA 18098.