Kurczak Taco Z Folią
Opakowanie foliowe Taco kurczak może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Mieszanka kremu Knudsena, piersi kurczaka, mleka cztery ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Opakowanie Foliowe Kurczak, Kurczak Azjatycki Z Folią, oraz Opakowanie Foliowe Kurczak I Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kurczaka posypać mieszanką przypraw.
Umieść 1/2 szklanki ziemniaków na środku każdego z 4 dużych arkuszy folii Heavy-duty rozpylonej sprayem do gotowania; wierzch z kurczakiem, serem i salsą.
Fold folii, aby 4 pakiety; umieścić w jednej warstwie na obręczy blachy do pieczenia.
Piec 30 do 35 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Przeciąć szczeliny w folię, aby uwolnić parę przed ostrożnym otwarciem pakietów.
Podawać kurczaka z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.