Kurczak Smażony W Piekarniku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego kurczaka w piekarniku. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, świeże liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Oven Fried Chicken-pikantny piekarnik smażony kurczak z pewnością zadowoli wszystkich gości, Kurczak smażony w piekarniku II, oraz Kurczak Smażony W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową.
Umieść stojak chłodzący nad patelnią i stojak natryskowy za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
W płytkim naczyniu połączyć bułkę tartą, ser, 2 łyżki oliwy z oliwek, tymianek, sól i pieprz, do smaku. W oddzielnym płytkim naczyniu połączyć musztardę, wodę, sól i pieprz, do smaku i pozostałą oliwę z oliwek. Płaszcz każdą pierś kurczaka z mieszaniny musztardy; pogłębiać każdy w mieszaninie okruchów chleba.
Umieścić na przygotowanym stojaku na patelni.
Piec przez 25 do 30 minut, lub aż kurczak będzie złoty kolor.