Kurczak Satay Stir-Fry z pomarańczowym pachnącym ryżem jaśminowym
Chicken Satay Stir-Fry z pomarańczowym pachnącym ryżem jaśminowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 576 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz polewa orzechowa, papryka, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ryż jaśminowy, kurczak i migdały Stir-Fry, Krewetki i Andioulle kurczaka kiełbasa Stir-Fry z owoców morza wlewu ryżu jaśminowego, oraz Kurczak pieczony w miodzie z ryżem o zapachu pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać wodę ze skórką pomarańczową do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj ryż, wróć do wrzenia, wymieszaj. Przykryj garnek i zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu. Ryż gotować do miękkości, 18 protokół. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Na stir-fry, rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kurczaka, czosnek i cebulę, podsmażyć 3 minuty.
Podawać ryż jaśminowy w osobnym naczyniu z łyżką do lodów, aby podawać ryż z. to sprawia, że doskonałe, ładne, okrągłe porcje ryżu na talerzach obiadowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Jaśminowy
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego