Kurczak rozmarynowy w sosie borówkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, musztardę, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn-szałwia i czosnek Polędwica wieprzowa z sosem z dzikich borówek, Kurczak w sosie rozmarynowym, oraz Kurczak rozmarynowy w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać rozmaryn, bazylia, i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Do płytkiego naczynia wlać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Funt piersi kurczaka do około 3/4-cala grubości. Każdą pierś natrzeć sosem adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
(można Zastąpić Mozzarellą)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Posypać obie strony każdej piersi mieszaniną rozmarynu i położyć je w oliwie z oliwek; pozostawić do marynowania około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
5
W międzyczasie przygotuj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Rozgrzać sok z granatów w rondlu na średnim ogniu. Gdy sok jest ciepły, mieszać w konfitury jagodowe, jagody, miód, musztarda, i nasiona gorczycy. Gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, 10 do 15 protokół.