Kurczak Po Piwku

Kurczak Po Piwku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z solanką piwną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, brązowy cukier, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Z Puszki Po Piwie, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Kurczak Smażony W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2-quart miska lub rondel z 2-galon zamykane żywności przechowywania plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wodę, sól koszerną i brązowy cukier; mieszaj, aż sól i cukier się rozpuszczą. Wymieszać z piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SólSól
CukierCukier
WodaWoda
PiwoPiwo
3
Dodaj kurczaka. Szczelnie zamknąć worek; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Patelnia Line 13x9 cali z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Kurczaka wyjąć z solanki, dokładnie spłukać pod chłodną bieżącą wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Na patelni umieścić kurczaka, pierś do góry. Przechowywać w lodówce odkryte 1 godzinę do wyschnięcia skóry kurczaka. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wszystkie składniki rub z wyjątkiem oleju; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
7
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Posmaruj kurczaka olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Posypać mieszanką przyprawową; wcierać w skórę kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Cały KurczakCały Kurczak
10
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy najgrubszy kawałek jest cięty do kości (170F dla piersi; 82° dla ud i podudzia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Odstawić 15 minut na najłatwiejsze rzeźbienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn