Kurczak pieczony na słodko i kwaśno
Pieczony kurczak słodko-kwaśny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, czosnek w proszku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak słodko-kwaśny, Pieczony kurczak słodko-kwaśny, oraz Pieczony kurczak słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie lub szklanej 13-calowej. x 9-po. naczynie do pieczenia, połączyć pierwsze dziewięć składników.
Dodać kawałki kurczaka; obrócić do płaszcza. Przykryć lub zamknąć worek i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Drenaż, odrzucając wszystko, ale 1 filiżanka marynaty.
Umieścić kurczaka w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia; dodaj zastrzeżoną marynatę.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do momentu, aż soki będą jasne.