Kurczak Paprikash II
Kurczak Paprikash II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 483 kalorie, 25g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, wodę, kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash.
Instrukcje
Rozgrzać smar boczku na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, sól, płatki czerwonej papryki i paprykę. Wymieszać i podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać kawałki kurczaka i zalać wodą. Gotować na średnim ogniu przez 1 godzinę, dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Wymieszać pomidory, zastrzegając płyn. Wymieszać płyn do średniej miski z mąką i kwaśną śmietaną; wymieszać do dobrze wymieszanego, następnie powoli dodawać mieszaninę do kurczaka, ciągle mieszając. Gotować, aż mieszanina będzie gęsta.