Kurczak Paprikash może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz nasiona kminku, śmietanę do ubijania, wstępnie zakopowaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Powrót kurczaka na patelnię. Wymieszać w śmietanie i pozostałych składników; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kurczak jest gotowy i sos jest lekko gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki