Kurczak O Zachodzie Słońca
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak Zachód słońca może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 745 kalorii, 48g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, 1 (29 uncji) może plasterki brzoskwinie, skrobia kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Macadamia Crusted Chicken Tenders With Maui Sunset Sauce, Złoty Zachód Słońca, oraz Tropikalny Zachód Słońca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe kawałki kurczaka, następnie przykryć i saute przez 7 do 10 protokół, aż złoty kolor i prawie gotowane przez.
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Podsmażyć cebulę i paprykę na patelni do miękkości; odstawić. W średnim rondlu połącz skrobię kukurydzianą, sos sojowy, ocet i 1 szklankę zastrzeżonego syropu brzoskwiniowego. Wymieszać, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż będzie jasne, ciągle mieszając; wymieszać brzoskwinie, pomidory z płynem i mieszankę cebula / papryka.
Wlać sos na kawałki kurczaka, przykryć naczynie i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut.
Zdjąć pokrywę i piec przez kolejne 20 minut.