Kurczak Laksa (niskotłuszczowy i pyszny)

Kurczak Laksa (niskotłuszczowy i pyszny)
Kurczak Laksa (niskotłuszczowy i pyszny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kiełki fasoli, czosnek, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Laksa Syjamska (Laksa Lemak).

Instrukcje

1
W dużym frypan smażyć kurczaka, czosnek i imbir razem przez 4 minuty.Wrzucić marchew i papryka i gotować kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2
Wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem mleka i mąki kukurydzianej umieścić na patelni i wymieszać well.In osobny pojemnik, wymieszać mleko i kukurydzianęt dobrze, a następnie dodać do patelni.Dusić przez 5 minut i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn