Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową

Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomidor, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową, Piersi z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej i salsą z Czarnej Fasoli, oraz Piersi kurczaka z mąką kukurydzianą-skórką z kolendry i czarną fasolą-salsą Mango.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W płytkim naczyniu wymieszać mąkę kukurydzianą, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kurczak z mieszanką mąki kukurydzianej.
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczak gotować w oleju 15 do 20 minut, obracając raz, aż sok będzie czysty, gdy środek najgrubszej części jest cięty (170F).