Kurczak-Kiełbasa Jambalaya

Kurczak-Kiełbasa Jambalaya
Kurczak-kiełbasa Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1352 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kiełbasa linki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak i kiełbasa Jambalaya, Kurczak i kiełbasa Jambalaya, oraz Kurczak Kiełbasa Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć sól i pieprz; posypać równomiernie kawałki kurczaka, dobrze powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać kawałki kurczaka, kilka na raz. Brązowy ze wszystkich stron; osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić. Zapas oleju w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj cebulę i czosnek do holenderskiego piekarnika; smażyć, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Cebulę i czosnek wyjąć, dobrze odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać kiełbasę do pieca holenderskiego. Gotować na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiące Patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Powrót kawałki kurczaka, cebula, czosnek, kiełbasa, i wody do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny lub aż kurczak będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Dodaj zieloną cebulę, pietruszkę i ryż; dobrze wymieszaj. Przykryć i gotować na małym ogniu 45 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn