Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak i wieprzowina Adobo może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ocet ryżowy, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina (Kurczak) Adobo, Kurczak i wieprzowina Adobo, oraz Wieprzowina (lub kurczak) Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kawałki wieprzowiny; gotować 4 minuty, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
3
Dodaj sos sojowy, wodę, pieprz, kurczak, ocet, bulion, czosnek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odkryć i zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej; gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż płyn będzie lekko syropy. Odrzuć liść laurowy.