Kurczak i wieprzowina Adobo

Kurczak i wieprzowina Adobo
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak i wieprzowina Adobo może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ocet ryżowy, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina (Kurczak) Adobo, Kurczak i wieprzowina Adobo, oraz Wieprzowina (lub kurczak) Adobo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kawałki wieprzowiny; gotować 4 minuty, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Dodaj sos sojowy, wodę, pieprz, kurczak, ocet, bulion, czosnek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odkryć i zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej; gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż płyn będzie lekko syropy. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sos SojowySos Sojowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Cały KurczakCały Kurczak
OcetOcet
CzosnekCzosnek
BulionBulion
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn