Kurczak Grillowany Limonkowo-Estragonowy
Limonka-estragon Grillowany kurczak może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 21g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, estragon, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Estragon Limonka Pierś Z Kurczaka, Grillowany Kurczak Z Estragonem Pomarańczowym, oraz Kurczak z grilla Dijon i estragon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść oliwę z oliwek, sok z limonki, cebulę, estragon, sól i ostry sos w dużej, zamykanej plastikowej torbie; wstrząśnij, aby wymieszać.
Dodać udka z kurczaka, zalać marynatą, wycisnąć powietrze i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Kurczaka wyjąć z marynaty i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę. Doprawić solą i pieprzem.
Grilluj kurczaka przez około 30 minut, lub aż nie będzie już różowy w środku. Udka z kurczaka nie wysychają łatwo, więc nie bój się gotować ich nieco dłużej, jeśli zajdzie taka potrzeba.