Kurczak faszerowany z porami (Pollo Imbotito Ai Porri)

Nadziewany Kurczak z porami (Pollo Imbotito AI Porri) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1403 kalorii. Na 6,68 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz caciocavallo, wino, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone porzeczki, można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Chlebem Sodowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany z porami (Pollo Imbotito Ai Porri), Lombo Di Maiale Coi Porri (schab pieczony na patelni z porami), oraz Lombo Di Maiale Coi Porri (Schab Pieczony Na Patelni Z Porami).
Instrukcje
Kurczaka doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki oleju, aż prawie do palenia.
Dodać pory, wątroba, i podroby i gotować 10 do12 protokół.
Pory i wątrobę wyjąć do średniej miski, a podroby do deski do krojenia, posiekać podroby i dodać je do miski.
Dodać salami i ser, dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem, a ptaszka nadziewać mieszanką.
Wytnij sznurek rzeźnika o długości 18 cali. Zabezpieczyć skrzydła i nogi sznurkiem i związać nogi razem, aby uszczelnić farsz.
W holenderskim piecu podgrzać pozostały olej na dużym ogniu, aż do samego palenia.
Umieść kurczaka na patelni i brąz ze wszystkich stron dobrze, proces, który trwa około 10 minut.
Dodać wino, porzeczki i orzeszki piniowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do aktywnego gotowania na wolnym ogniu, dodając wino w razie potrzeby, przez 1 godzinę, obracając ostrożnie co 15 minut.
Zdjąć, ostrożnie odciąć Sznurek i pokroić kurczaka na porcje.