Kurczak Faszerowany Szpinakiem I Daktylami

Kurczak Faszerowany Szpinakiem I Daktylami
Kurczak nadziewany szpinakiem i daktylami to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Nadziewane Daktyle, Sałatka szpinakowa z daktylami, oraz Pikantne Nadziewane Daktyle dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W41 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn