Kurczak faszerowany kozim serem i estragonem

Kurczak faszerowany kozim serem i estragonem
Kurczak nadziewany kozim serem i estragonem wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga koziego sera, skórki z cytryny, piersi z kurczaka i prosciutto. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Przepis ten zachwycił 299 osób. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Kurczak z kozim serem i estragonem, Kurczak smażony z kozim serem w sosie wiśniowo-estragonowym, oraz Pieczony kurczak z porem, estragonem i farszem z koziego sera.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ubić razem kozi ser, skórkę z cytryny, chilli, estragon i trochę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3
Wytnij szczelinę z boku każdej piersi kurczaka, upewniając się, że nie przebijasz drugiej strony. Używając palców, zrób kieszeń i wsadź mieszankę serową do środka. Przyprawić piersi kurczaka, a następnie owinąć 2 plasterki prosciutto wokół każdego, szczelnie zakrywając kieszeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
ProsciuttoProsciutto
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Umieścić na blasze do pieczenia, skropić oliwą z oliwek i gotować przez 18-20 minut, aż gotowane, ale nadal wilgotne, a soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn