Kurczak Fajitas z grillowaną papryką i cebulą

Kurczak Fajitas z grillowaną papryką i cebulą
Kurczak Fajitas z grillowaną papryką i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1414 kalorii, 89g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Stek Fajitas z grillowaną cebulą, papryką i pieczonymi pomidorami Cherry z sosem Chimichurri, Fajitas z wołowiny i kurczaka z papryką i cebulą, oraz Cilantro-Limonkowy kurczak Fajitas z grillowaną cebulą.

Polecane wino: Pinot Noir, Sparkling Rose, Riesling

Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn