Kurczak Cordon Bleu

Kurczak Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Cordon Bleu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 45g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka podwójnych piersi z kurczaka, woda, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połóż kurczaka między 2 kawałkami folii. Używając płaskiej strony młotka do mięsa, delikatnie Funt kurczaka do grubości 1/4 cala. Uważaj, aby nie uderzyć zbyt mocno, ponieważ mięso może rozerwać lub stworzyć dziury.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
3
Połóż 2 plastry sera na każdej piersi, a następnie 2 plastry szynki i 2 więcej sera; pozostawiając 1/2-calowy margines ze wszystkich stron, aby pomóc uszczelnić roladę. Tuck w boki piersi i zwinąć mocno jak jellyroll. Delikatnie ściśnij kłodę, aby ją zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Mąkę doprawić solą i pieprzem; rozłożyć na woskowanym papierze lub w płaskim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Bułkę tartą wymieszać z tymiankiem, koszerną solą, pieprzem i olejem. Olej pomoże skorupie brązowy. Ubić razem jajka i wodę, mieszanina powinna być płynna. Kurczaka lekko odkurzyć mąką, a następnie zanurzyć w mieszaninie jajecznej. Delikatnie płaszcz w bułce tartej. Ostrożnie przełożyć rolady na patelnię do pieczenia i piec przez 20 minut, aż rumiane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Pokroić w wiatraczek przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn