Kurczak Bruschetta
Kurczak Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 356 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka stylu bułka tarta, sól, pomidor, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Kurczak Bruschetta, Kurczak Bruschetta, oraz Kurczak Bruschetta dla czterech osób.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać składniki polewy pomidorowej. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości 1/4 cala.
Kurczaka posypać solą czosnkową i 1/8 łyżeczki pieprzu.
W płytkiej misce ubij widelcem jajko i mleko, aż do wymieszania.
Mąkę rozprowadzić na płytkim talerzu.
Rozłóż okruchy chleba na innym płytkim talerzu. Kurczaka zalać mąką, następnie zanurzyć w mieszaninie jajek i obłożyć bułką tartą.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać kurczaka; gotować od 10 do 15 minut, obracając raz, aż okruchy będą złocisto brązowe, a kurczak nie będzie już różowy w środku.
Podawać polewę pomidorową nad kurczakiem.