Kurczak azjatycki z kapustą
Azjatycki kurczak i kapusta to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu hoisin, czosnek w butelkach, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Sałatka z kurczakiem i kapustą, Sałatka Z Azjatyckiej Kapusty Drobiowej, oraz Azjatycka Sałatka z kurczakiem i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; rozłóż równomiernie po obu stronach kurczaka.
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Podczas gdy kurczak gotuje, rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; saute 2 protokół.
Dodaj coleslaw; saute 1 minutę lub aż coleslaw zaczyna więdnąć.
Umieścić mieszankę coleslaw w średniej misce.
Dodaj olej sezamowy, sól i pieprz, rzucając do herbu.
Podawać mieszankę coleslaw z kurczakiem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.