Kurczak Amerykański
Przepis Kurczak Amerykański może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 856 kalorii. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, jajka, mieszankę farszu z chleba kukurydzianego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to All-American BBQ Rubbed Chicken, Kurczak Pieczony W Ameryce Środkowej, oraz Rosół Dla Amerykańskiej Duszy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść stojak do pieczenia na patelni.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, ale nie całkowicie chrupiące, 5 do 8 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Wymieszaj mąkę, sól i czarny pieprz w plastikowej torebce, zamknij torebkę i wstrząśnij kilka razy, aby połączyć. Jajka ubić wodą w płytkim naczyniu.
Umieść mieszankę farszu z chleba kukurydzianego w dużej plastikowej torbie, Zamknij torbę i zwiń farsz wałkiem do ciasta, aby zmiażdżyć go na okruchy.
Wlać okruchy farszu do płytkiego naczynia.
Piersi z kurczaka opłukać, otrząsnąć nadmiar wody i umieścić je pojedynczo w torebce zawierającej mąkę. Zamknąć worek i dobrze wstrząsnąć, aby pokryć kurczaka mąką; strząsnąć nadmiar mąki. Mąkę zanurz w ubitym jajku, a następnie delikatnie, ale mocno wciśnij w okruchy farszu kukurydzianego, obracając się, aby pokryć wszystkie strony.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu, i smażyć panierowane piersi z kurczaka, aż złoty kolor, o 5 minut na stronie.
Przełożyć piersi kurczaka na półkę do pieczenia; pokroić plastry boczku na pół w poprzek i położyć 4 połówki na każdej piersi kurczaka. Boczek ułożyć plasterkiem amerykańskiego sera.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak zostanie ugotowany i nie będzie już różowy w środku, boczek jest chrupiący, a ser się stopi, 15 do 20 minut. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części piersi powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).