Kurczak a la King

Kurczak a la King
Kurczak à la King może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, mleko, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Kurczak a la King, oraz Kurczak a la King.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Kurczaka natrzeć z obu stron oliwą z oliwek i obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść na blasze do pieczenia i piecz, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 71°, około 45 do 50 minut.W międzyczasie umieść porcinis w średniej misce, przykryj wrzącą wodą i odstaw na 20 minut. Podczas gdy grzyby namaczają, drobno posiekaj liście pietruszki i liście estragonu (będziesz potrzebował 1 łyżki każdej) i odstaw razem w małej misce. Pokrój grzyby cremini o grubości 1/4 cala i odstaw do średniej miski. Drobno posiekać szalotki, umieścić w małej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rosół z kurczaka lub wywar umieścić w średniej misce i odstawić na bok.Gdy grzyby borowiki są gotowe, wyjmij je z wody za pomocą łyżki szczelinowej i przenieś na deskę do krojenia. Grubo posiekać i przenieść do małej miseczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjąć 1/2 szklanki płynu do namaczania grzybów (należy uważać, aby nie zawierać ziarnistego osadu na dnie miski) i dodać go do wywaru z kurczaka; odstawić. Wyrzucić pozostałą ciecz grzybową.Gdy kurczak jest gotowy, przenieś go na deskę do krojenia, aby ostygł. W międzyczasie rozgrzej masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać posiekaną szalotkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodać grzyby cremini i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
7
Dodać odmierzoną sól i pieprz oraz posiekane porcinis i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Posypać mąką i wymieszać, aby pokryć mieszankę grzybową. Gotować, często mieszając, aż surowy smak ugotuje się z mąki, około 3 minut. Powoli ubijaj mieszankę z kurczaka, ubijając wszelkie grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Dodać mleko i śmietanę, zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia, ubijając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos będzie gładki i zagęszczony, o 10 do 15 protokół
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
W międzyczasie usuń mięso z kurczaka z kości i rozdrzyj je na kawałki wielkości kęsa, odrzucając skórę, chrząstkę i tłuszcz. Odstawić mięso na deskę do krojenia.Gdy sos grzybowy jest gotowy, wymieszać z kurczakiem, groszkiem, sherry i posiekanym estragonem i pietruszką i gotować, aż ogrzeje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Podawać natychmiast nad ryżem, makaronem, tostami lub ciastem francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W2 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn