Mandarynka Krem Rozkosz

Mandarynka Krem Rozkosz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mandarin Cream Delight spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 384 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, vanillan instant pudding mix, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chicken Delight Mandarynka Pomarańcza, Placek Z Kremem Mandarynkowo-Pomarańczowym, oraz Sparkling Mandarin Orange Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, połącz masło, 1/2 szklanki cukru i wanilię w dużej misce. Beat ze średnią prędkością miksera do lekkiego i puszystego (około 2 minut). Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodać mąkę i sól do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pat ciasto na 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, i przebić dno ciasta widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Cool crust na stojaku drucianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, odcedzić mandarynki na dużej misce, rezerwując 1/2 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Połącz sok, 1/4 szklanki cukru, kwaśne kremy i budyń wymieszać w dużej misce. Wymieszać w pomarańczowych segmentach. Łyżka pomarańczowy mieszaniny na skorupie, równomiernie rozłożone. Top z bitą polewą. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Bitą PolewąBitą Polewą
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn