Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem

Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem
Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem to przepis bezglutenowy na 4 porcje. Ta przystawka ma 397 kalorii, 13 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bekon, mleko, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kulki ziemniaczane z serem i bekonem, Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem oraz Puree ziemniaczane z serem i boczkiem + nagroda.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego
2
Ziemniaki włożyć do garnka z taką ilością lekko osolonej wody, aby je przykryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 8 do 10 minut, aż będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odpływ.
4
Podczas gdy ziemniaki się gotują, smaż kawałki boczku na patelni na średnim ogniu, aż się zrumienią, ale nie będą całkowicie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ziemniaki ucieramy z masłem, mlekiem i serem na gładką masę. Użyj tłuczka do ziemniaków lub trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wymieszaj boczek. Formuj kulki wielkości dużych gałek lodów i układaj je na natłuszczonej blasze do pieczenia. Zeskrob widelcem górę i boki, aby utworzyć teksturowane linie nad kulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Na wierzch każdego z nich posypujemy około 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
8
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ser stanie się złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn