Kulki Ze Szpinaku Parmezan

Kulki Ze Szpinaku Parmezan
Kulki parmezanu ze szpinakiem wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 231 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, zielona cebula, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kulki Ziemniaczane Parmezan, Kulki Brokułowe Parmezan, oraz Kulki Szpinakowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mrożony posiekany szpinak, przyprawioną bułkę tartą po włosku, parmezan, masło, zieloną cebulę, jajka, sól i pieprz. Uformuj mieszaninę w 1-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ułóż kulki w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 15 minut, aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn