Cream Puff Gateau
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać krem Puff Gateau spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kokos, jajka, konfitury malinowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabba the Puff - domowy krem Puff, Żurawinowo-pomarańczowy Gâteau z kremowo-serowym nadzieniem, oraz Gâteau à la Crème: francuskie ciasto Brioche z nadzieniem z kremu cytrynowego.
Instrukcje
Masło 3 duże blachy do pieczenia i odstawić.
Na średniej patelni na średnim ogniu, stopić 1/2 szklanki masła z 1 szklanką wody; doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i natychmiast dodaj mąkę, cukier i sól na raz. Energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina utworzy kulkę, która odciągnie się od boków patelni, około 1 minuty.
Dodawać jajka pojedynczo, energicznie mieszając, aby w pełni włączyć każde jajko przed dodaniem następnego. Mieszając, aż ciasto połączy się w gładką pastę.
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy 3 przygotowane blachy do pieczenia. Za pomocą szpatułki, rozłożyć ciasto na 8-in. kółka.
Piec warstwy ciasta 20 protokół, następnie zmniejszyć ogień do 350 i piec, aż rumiane, 10 do 15 protokół. (Ciasto może być pieczone partiami.)
Przenieść warstwy do regałów chłodzących i odstawić. Tymczasem, rozłożyć kokosa na blasze do pieczenia i piec w 350 aż lekko tosty, o 10 protokół.
W dużej misce ubij śmietanę na miękkie szczyty.
Dodać cukier puder i ubić do połączenia.
Każdą warstwę ciasta rozprowadzić po 1 łyżce. konfitury, następnie polać 1/3 bitej śmietany i 1/3 kokosa. Ułóż koła i pokrój ząbkowanym nożem.