Kulki Z Macy Kurkumy
Kulki kurkumy Macy wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 12 centów za porcję. Ta przystawka ma 62 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka jaj, mielona kurkuma, mieszanka kulek Macy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kulki Macy, Kulki Macy, oraz Floater Matzo Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić jajka i olej.
Dodać kurkumę do mieszaniny jaj.
Trzepaczka do włączenia do nawet żółtego koloru.
Posypać 1/2 szklanki (1 torebka) mieszanki kulek Macy. Wymieszać widelcem, mieszając jak najmniej. Nie przepracuj tego. Schłodzić w lodówce przez 20 minut.
W międzyczasie przynieś garnek wody lub wywar z kurczaka do wrzenia.
Zwilż ręce w misce z zimną wodą. Używając ręki i manipulując tak mało, jak to możliwe, zgarnij piłeczkę do ping-ponga wielkości mieszanki, dodając więcej mieszanki kulek Macy lub posiłku Macy w razie potrzeby. Formuj piłkę opuszkami palców, nie naciskając. Spuść wodę na wolnym ogniu. Upuść kulki do wody. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Przedruk za zgodą Pascha przez projekt: Picture-Perfect Kosher By Design® przepisy na wakacje przez Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.