Kulki rybne w sosie pomidorowo-bazyliowym wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 11,65 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1394 kalorii, 116g białka, oraz 76 g tłuszczu. Jeśli masz estragon, chleb, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Kulki z kiełbasą z kurczaka nadziewane mozzarellą, SOS pomidorowo-bazyliowy, ziemniaki Cacio e Pepe i pieczone Broccolini, Pomidorowo-Bazyliowa Ryba Pieczona, oraz Feta Pomidorowo-Bazyliowa Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym przetwarzaj wszystkie składniki kulek rybnych z wyjątkiem ryb / mąki / oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać rybę i dokładnie wymieszać.Uformuj mieszankę rybną w kulki wielkości i kształtu jajka (jeśli mieszanka nie współpracuje i rozpada się, możesz mieszać w jajku, aby pomóc mu związać się). Zagrzebać kulki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Rozgrzać olej na patelni, dodać ryby i brązowy ze wszystkich stron (około 2-3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.