Kulki Popcornu Marshmallow
Przepis Ptasie Kulki Popcorn może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 278 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 570 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pianki, popcorn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Spróbuj Piankowe Kulki Popcornu # SundaySupper, Holiday Marshmallow Popcorn Balls, oraz Matowe Kulki Popcornu Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Dodaj olej roślinny do rondla 4 quart i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj popping kukurydzy. Utrzymuj pan w ciągłym ruchu. Gdy kukurydza przestaje pękać, usuń z ognia. Włóż popcorn do przygotowanej patelni.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu. Wymieszać Pianki i gotować do rozpuszczenia, ciągle mieszając.
Wlać mieszaninę prawoślazu na popcorn i wymieszać łyżką do płaszcza równomiernie.
Niech mieszaniny ostygnie lekko. Posmaruj masło na dłoniach lub spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszaj popcorn rękami, aby był równomiernie pokryty.
Formować popcorn na 8 kulek.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Popcorn świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować, to markus Huber Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.