Kulki MOINK
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj MOINK Balls. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielonej wołowiny chuck, grill rub, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls, oraz Kulki Rumowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę, bułkę tartą, jajka i czosnek w dużej misce. Używając rąk, wymieszać, aż do całkowitego połączenia.
Rozwałkuj mieszaninę mięsa na kulki o średnicy 1 cala. Owinąć pół plasterka boczku wokół każdego klopsa i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić klopsiki obficie masą grillową.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym.
Kłaść kawałki drewna bezpośrednio na węglu. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieścić klopsiki na chłodnej stronie grilla, przykryć, i gotować, aż gotowane przez i boczek rumiane, o 20 protokół.
Klopsiki posmarować sosem barbecue, przykryć grillem i nadal gotować, aż sos się ustawi, około 5 minut.
Wyjąć z grilla, pozostawić na 5 minut, a następnie podawać.