Kulki Macy
Kulki Macy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli wytworzyłeś tłuszcz z kurczaka, jajka, posiłek z macy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kulki Macy, Kulki Macy, oraz Ciężarki Kulki Macy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubić żółtka, bulion z kurczaka, tłuszcz z kurczaka, natkę pietruszki i sól. Wymieszać z macą. W misce miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki ubijaj białka ze szczyptą soli, aż będą sztywne.
Ubij je do mieszanki Macy, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut, lub aż mieszanina jest gęsta.
Formuj kulki wielkości piłek golfowych, kształtując je za pomocą 2 łyżek, tocząc je rękami lub zbierając je za pomocą małej gałki do lodów. Wrzuć je do gotującego się wywaru z kurczaka i gotuj przez 30 minut lub aż do całkowitego ugotowania i wydmuchania, obracając raz.
Wyjąć i podawać na gorąco w rosole.