Kulka Z Suszonej Wołowiny
Kulka z suszonej wołowiny to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione sól, serek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kulka serowa z suszoną wołowiną, Kulka z pekanu, ananasa i sera Gorgonzola z suszoną żurawiną, oraz Kulka świeżego koziego sera Chavrie z suszoną żurawiną i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Rezerwy około pół szklanki posiekanej suszonej wołowiny.
W oddzielnej średniej misce, połączyć pozostałą wołowinę, ser śmietankowy, zielona cebula, sos Worcestershire i soli przyprawione.
Dobrze wymieszać i zwinąć w kulkę.
Tocz piłkę w zarezerwowanej wołowinie, pokrywając całą zewnętrzną część piłki.