Kulka serowa z dyni
Potrzebujesz bezglutenowego, wegetariańskiego lacto ovo i pierwotnego przystawki ? Pumpkin Cheese Ball może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Za 59 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 147 kalorii , 4 g białka i 10 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jabłka i krakersy, ostry ser cheddar, pieprz cayenne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest tak wybitne. Słodko-pikantna kula serowa z białym cheddarem z jabłkami i boczkiem , klasyczna zupa z kulkami matzo i ciasteczka imbirowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce ubij serki śmietankowe na gładką masę. Wymieszaj z serem cheddar, papryką i pieprzem cayenne. Uformuj kulkę; owiń folią spożywczą. Schłodź w lodówce przez 4 godziny lub do momentu, aż stwardnieje.
Za pomocą noża zrób pionowe linie na kuli sera tak, aby przypominały dynię. Włóż łodygę z łodygi selera lub brokuła.
Podawać z jabłkami i krakersami.