Succotash to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 16 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 osobom. Za 51 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga liścia laurowego, okry, groszku zbożowego i kukurydzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 45 minut. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów kuchni południowej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Succotash, Succotash i Succotash.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu gotuj szynkę w wodzie przez 1-1/2 godziny lub do miękkości. Fajny; oddziel mięso od kości i włóż z powrotem na patelnię. (Wyrzuć kości i bulion lub zachowaj do innego użytku.)
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze typy dla Succotash. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.