Kukurydza i szparagi Medley

Kukurydza i szparagi Medley
Mieszanka kukurydzy i szparagów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 119 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ocet winny, sos worcestershire, kasztany wodne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Groszek Medley, Crunchy Asparagus Medley, oraz Grillowane Szparagi Medley podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce 1 w. z wody w rondlu; dodać marchewkę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szparagi; dusić 3-5 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
3
Drenaż.
4
W rondlu roztopić masło na średnim ogniu; wymieszać z octem, sosem Worcestershire, tymiankiem i imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
OcetOcet
MasłoMasło
ImbirImbir
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj marchew, szparagi,kasztany wodne i pietruszkę. Gotować i mieszać 1-2 minuty lub do rozgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
SzparagiSzparagi
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn