Kukurydza i suszone na słońcu pomidory Quesadilla z wędzoną mozzarellą

Przepis kukurydza i suszone na słońcu pomidory Quesadilla z wędzonym Mozzarellanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1. Ta przystawka ma 275 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, suszone na słońcu posypki pomidorowe, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na jedną stronę tortilli.
Umieścić drugą tortillę na naoliwionej stronie pierwszej tortilli i pocierać tortille razem, aby równomiernie rozprowadzić olej na obu tortillach.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kukurydzę; gotować 4 protokół lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Umieść kukurydzę w misce.
Dodaj cebulę, suszone na słońcu pomidory, sól, i pieprz na patelnię; smażyć 1 minutę.
Dodaj do mieszanki kukurydzy. Przetrzeć patelnię ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Umieść jedną tortillę, naoliwioną bokiem w dół, na patelni.
Tortillę posypać 2 łyżkami sera; na wierzch polać mieszanką kukurydzianą.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami sera; wierzch z pozostałą tortillą, naoliwioną stroną do góry. Gotować 2 minuty z każdej strony lub aż ser topi się i tortilla jest chrupiące.