Kukurydza Grillowana Miodowo-Chipotle
Miód-Chipotle grillowana kukurydza może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Jeśli masz miód o łagodnym smaku, ząbek czosnku, kłosy kukurydzy w łuskach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Grillowana Miodowo-Chipotle, Prawdziwi mężczyźni gotują: grillowana kukurydza z Chipotle miodowo-limonkowym masłem, oraz Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średnio gorącego (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 3 do 4 sekund).
Połączyć chiles, masło, miód, czosnek, i sól w blenderze i wirować, aż będzie gładka.
Umieść niełuskaną kukurydzę na grillu i gotuj, obracając od czasu do czasu, 15 minut. Łuski zaczernią się.
Przenieś na powierzchnię roboczą, usuń łuski, obficie szczotkuj uszy mieszaniną masła i przywróć uszy do grillowania. Grill, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Podawać na ciepło, z pozostałym masłem.