Kukurydza Grillowana Miodowo-Chipotle

Miód-Chipotle grillowana kukurydza może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, ząbek czosnku, kłosy kukurydzy w łuskach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Grillowana Miodowo-Chipotle, Kukurydza Grillowana Miodowo-Chipotle, oraz Prawdziwi mężczyźni gotują: grillowana kukurydza z Chipotle miodowo-limonkowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średnio gorącego (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 3 do 4 sekund).
Połączyć chiles, masło, miód, czosnek, i sól w blenderze i wirować, aż będzie gładka.
Umieść niełuskaną kukurydzę na grillu i gotuj, obracając od czasu do czasu, 15 minut. Łuski zaczernią się.
Przenieś na powierzchnię roboczą, usuń łuski, obficie szczotkuj uszy mieszaniną masła i przywróć uszy do grillowania. Grill, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Podawać na ciepło, z pozostałym masłem.