Kukurydza cukrowa z masłem i squash

Kukurydza cukrowa z masłem i squash
Maślana kukurydza & squash to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Mieszanka pietruszki, squash, dymki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron Spaghetti Z Masłem, Czyste Jedzenie Maślana Zupa Z Squasha, oraz Pieczarkami z masłem, figą i boczkiem z pieczonym kabaczkiem.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na patelni. Squash skwierczeć delikatnie przez 15 min lub do miękkości, wymieszać kukurydzę cukrową, doprawić i gotować przez kolejne 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia, wymieszać z cebulą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn