Kukurydza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapasów kukurydzy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś zeskrobane kolby kukurydzy, bulion warzywny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Szynka, oraz Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodać kolby kukurydzy i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito w dużej misce; wyrzucić ciała stałe.
Skrót: substytut 3 (14 1/2-uncja) puszki bulionu warzywnego na 5 filiżanek bulionu kukurydzianego w Indyjskim gulaszu Hopi z Posolem i zupą Tortilla.