Kubki z masłem orzechowym i galaretką
Kubki z masłem orzechowym i galaretką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $25.69 za porcję, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 7599 kalorii, 129g białka, oraz 424g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól maldon, dżem malinowy, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kubki z masłem orzechowym i galaretką, Czekoladowe Masło Orzechowe I Galaretki, oraz Czekoladowe Masło Orzechowe I Galaretki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce bezpiecznej dla mikrofal, mikrofalowej białej czekolady w 20-sekundowych seriach, aż zmięknie. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę i syrop kukurydziany na wolnym ogniu; wymieszać mieszaninę śmietany do białej czekolady. Wymieszać z masłem orzechowym i solą.
Przelać nadzienie do worka rurowego wyposażonego w średnią końcówkę.
Łyżka hartowanej czekolady do worka rurowego wyposażonego w małą końcówkę. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Ułóż połowę kubków foliowych na prześcieradle i napełnij je czekoladą. Przechyl kubki, aby całkowicie je pokryć, a następnie wlej nadmiar czekolady do miski. Obróć powlekane kubki do góry nogami na blasze do pieczenia i odstawić na 30 sekund; obróć kubki z prawej strony do góry i odstawić, aż czekolada będzie jędrna, o 10 protokół. Powtórz, aby pozostałe kubki czekolady.
Do połowy napełnij kubki masłem orzechowym. Łyżka zaokrąglone 1/2 łyżeczki dżemu nad nadzieniem. Czekoladę wyłożyć na wierzch dżemu; stuknąć delikatnie, aby wyrównać czekoladę. Na wierzch kilka płatków soli Maldon.
Odstawić do Ustawienia, około 15 minut. Przechowywać do 1 tygodnia.